DUHOVÝ PAPRSEK

Soutěž Duhový paprsek vyhlásila vítěze
11. ročník soutěže o nejlepší signmakingovou realizaci za rok 2013 již zná své vítěze. Porota jednotlivé práce hodnotila z několika hledisek: náročnost provedení, funkčnost, marketingová účinnost, design atd. Hlavním aspektem hodnocení bylo praktické využití technologií v signmakingu.
V porotě zasedli:
Jitka Vysekalová - prezidentka České marketingové společnosti, Jiří Mikeš - lektor VŠE, Pavel Brabec - prezident AČRA MK, Jan Drnek - ředitel HSW Signall, Peter Varga - Product Marketing Manager společnosti Canon, Tomáš Javůrek - ředitel Vink-Plasty, František Kavecký - šéfredaktor Noviny pre grafický priemysel, Ing. Arch. Pavel Maixner - ředitel výstaviště PVA EXPO PRAHA, Mgr. Jiří Skalický - ředitel odboru památkové péče Magistrátu hl. m. Praha a Zdeněk Sobota - M.I.P. Group a.s.
Celý článek zde.

Soutěž Duhový paprsek
je prestižním projektem, který se stal součástí česko-slovenské odborné veřejnosti v oblasti výroby reklamy. Odbornou garanci soutěži poskytuje Sdružení dodavatelů pro signmaking, aby tak podpořilo obor, jenž je hlavní silou vizuální komunikace. Uplynulý ročník potvrdil, že kreativita a kvalitní provedení realizací si právem zaslouží naší pozornost. K Duhovému paprsku patří mediální spolupráce s časopisem Marketing & Media, odborná spolupráce s experty z oblasti reklamy a marketingové komunikace a dále také partnerství s veletrhem REKLAMA-POLYGRAF, kde jsou soutěžní práce prezentovány.
Cílem soutěže je porovnat úroveň produkce českých i zahraničních výrobců reklamy, která byla realizována na území ČR a SR v předešlém roce. Přihlášené práce byly vystaveny na veletrhu REKLAMA-POLYGRAF na výstavišti PVA Expo Praha – Letňany.

Soutěžní kategorie:
A - Světelná reklama
Reklamní poutače, které svítí, a to jak ve vnitřním tak i venkovním prostředí. Světlo samotné je podstatným prvkem reklamy. (Neony, LED panely, výstrče, písma, loga, optická vlákna…)

B - Reklama outdoor
Reklamní poutače realizované pro outdoorové prostředí, s výjimkou světelné reklamy. Světlo přitom může sloužit k osvětlení nebo prosvětlení reklamy (tiskové výstupy - billboardy, plachty, bannery – malba, nesvětelná loga a výstrče, 3D reklama, vlajky, nafukovadla, okenní grafika, městský mobiliář…)

C - Reklama indoor
Reklamní poutače realizované pro indoorové prostředí, s výjimkou světelné reklamy. Světlo přitom může sloužit k osvětlení nebo prosvětlení reklamy (výstavní, prezentační a orientační systémy, podlahová grafika, POP/POS – nosiče produktů, stojany, regály…)

D - Mobilní reklama
Projekty realizované na vozidlech (polepy aut, vozidel MHD, airbrush, plachty na kamionech, pojízdné billboardy, atypické reklamní prvky na vozidlech…)

E - POP/POS reklama
Realizované reklamní řešení v instore komunikaci pro podporu prodeje v místech prodeje.

RETRO MUSIC HALL 2008

RETRO MUSIC HALL 2007